Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Ndërtojmë vlera

15 vjet ndërtime cilësore
Cilësi ndërtimi
Financim deri në 70%
Mirëmbajtje teknike
Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Rolling Hills

Vila elegante
Komunitet i përzgjedhur
Siguri 24h
Lundër, Tiranë
Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Vala Mar Residences

Vila & apartamente moderne
Komunitet i përzgjedhur
Investim i sigurt
Në plazhin e artë të Gjirit të Lalzit
Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Green Coast Resort

Vila dhe apartamente moderne
Resort luksoz
Në bregdetin e mrekullueshëm të Palasës
Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Ambasador 3

Jetesa elegante në kryeqytet
Pranë Parkut të Liqenit dhe vetëm 1 km larg Qendrës së Tiranës
Apartamente, dyqane, parkime
Image not available

We build your dreams

Empty paragraph...

Në portofolion tonë:
· Qendra tregtare
· Objekte rezidenciale
· Komunitete banimi
· Komplekse turistike
FINANCIM DERI NË 70 %, PËR TË GJITHË JU !
Jeni në kërkim të vilës, apartamentit, dyqanit apo zyrës suaj, në zona elitare dhe turistike?
Njihuni me pronat që ne ofrojmë.
Dëshironi të keni një partner biznesi të sigurt dhe të besueshëm?
Njihuni me shërbimet dhe produktet që ne prokurojmë.
Jeni në kërkim të një partneri serioz dhe profesional për mirëmbajtjen e pronës ose biznesit tuaj?
Njihuni me shërbimet tona të mirëmbajtjes.

Projekte në zhvillim

“Rolling Hills Luxury Residences” është një komunitet i rrethuar luksoz, më i miri si standard ndërtimi
“Vala Mar Residences” është një kompleks rezidencial e turistik i pozicionuar në natyrën e mrekullueshme të…
“Green Coast Luxury Resort”, me një vendndodhje strategjike në plazhin e bukur të Palasës, është projekti...
“Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. ...

Avantazhet tona


Financim i Garantuar
Financim i Garantuar
“Mane TCI” i konsideron klientët dhe blerësit si partnerë dhe u vjen në ndihmë kërkesave të tyre për Financim të projekteve të ndryshme. Ne ofrojmë Financim deri në 70% të vlerës së pronës tuaj.

Investim i Sigurt
Investim i Sigurt
Çdo blerje e kryer në projektet tona është një investim i sigurt! Vlera e pronave që ne ndërtojmë rritet nga viti në vit falë cilësisë së ndërtimit e shërbimeve, falë arkitekturës moderne dhe falë pozicioneve fantastike nëpër zona kyçe.

Llogarit Kredinë
Llogarit Kredinë
Përllogarisni interesin e kredisë suaj.

Certifikime Cilësie
Certifikime Cilësie
“Mane TCI” është e përkushtuar ndaj cilësisë, komunitetit dhe mjedisit.Lexo më

Rreth nesh

Matci
Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.
Regjistrohuni, për të marr informacionet më të fundit


Invalid InputKontakte

  • Cel:+355 666054036
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri.