Ndërtojmë Vlera

Në portofolin tonë

Qendra tregtare, Objekte Rezidenciale, Komunitete banimi, Komplekse Turistike

Filters
Kerko sipas(shqip)

Prona në shitje

ManeTCI-vila
Vila
Vila të mëdha dhe elegante, me hapësira për të krijuar kopshte të gjelbërta, kënde barbeque ose pishina private, në komplekse elitare periferike ose turistike.
Lexo më shumë
ManeTCI-apartamente
Apartamente
Apartamente të tipologjive të ndryshme, mire-funksionale, në zonat më të mira në kryqytet ose në bregdet, për familje të vogla e të mëdha.
Lexo më shumë
ManeTCI-dyqane
Ambjente tregtare
Hapësira për zyra dhe dyqane, në zona elitare, për të fuqizuar biznesin tuaj
Lexo më shumë
ManeTCI-parkime
Parkime
Parkime të garantuara me cilësi dhe hapësira të konsiderueshme, me sisteme monitorimi dhe sigurie.
Lexo më shumë
ManeTCI-toka
Truaj
Mundësi të shkëlqyera investimi, truaj në zona industriale, bregdetare, me zhvillim infrastrukturor dhe studime të miratura shfrytëzimi
Lexo më shumë

Avantazhet

  1. Financim i garantuar
  2. Investim i sigurt
  3. Certifikime cilësie
  4. Llogarit kredinë

“Mane TCI” i konsideron klientët dhe blerësit si partnerë dhe u vjen në ndihmë kërkesave të tyre për Financim të projekteve të ndryshme. Ne ofrojmë Financim deri në 70% të vlerës së pronës tuaj. 

Lexo më shumë

Çdo blerje e kryer në projektet tona është një investim i sigurt! Vlera e pronave që ne ndërtojmë rritet nga viti në vit falë cilësisë së ndërtimit e shërbimeve, falë arkitekturës moderne dhe falë pozicioneve fantastike nëpër zona kyçe.

Lexo më shumë

“Mane TCI” është e përkushtuar ndaj cilësisë, komunitetit dhe mjedisit.

Lexo më shumë

Në bashkëpunim me bankat më të mëdha ne vend, ne ofrojmë paketat e financimit për të lehtësuar procesin e blerjes për njësitë në portofolin tonë.
SHUMA E KREDISË EUR
KOHËZGJATJA E PAGESËS SË KREDISË (VITE):
INTERESI VJETOR I KREDISË (%):


Vlera në Eur/muaj:
next
prev
Koha e duhur për të blerë
E mërkurë, 7 Dhjetor 2016
Emon Sila
Image not available
Si ka qenë ecuria e kërkesave për qira apo blerje në rezidencat në bregdet? Vala Mar Residences dhe Green Coast).
Ecuria e kërkesave si për shitje edhe qira i ka tejkaluar pritshmëritë tona. Parashikimet për 6 mujorin e parë janë tejkaluar me 60%. Për shitjet edhe qira ne bashkëpunojmë me agjenci real estate të suksesshme si në vend, edhe në rajon.Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Një projekt për Shqipërine vlerësohet fitues në Itali
E mërkurë, 18 Maj 2017
Image not available
Revista prestigjioze ndërkombëtare ‘The Plan” ka vlerësuar me cmimin e parë projektin e Lungomare të “Green Coast Resort” nga Shqipëria në ceremoninë solemne të mbajtur në Venecia Lido në datën 18 Maj 2017.
“The Plan”, është një nga revistat më të njohura Europiane dedikuar arkitekturës dhe dizajnit. Kjo revistë nëpërmjet një jurie profesioniste, vlerëson çdo vit me çmime të dedikuara projekte të ndryshme arkitektonike, urbanistike, mjedisore etj.Lexo më shumë
Image not available

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri