INVESTIM I SIGURT

Çdo blerje e kryer në projektet tona është një investim i sigurt! Vlera e pronave që ne ndërtojmë rritet nga viti në vit falë cilësisë së ndërtimit e shërbimeve, falë arkitekturës moderne dhe falë pozicioneve fantastike nëpër zona strategjike të kryeqytetit apo vendeve bregdetare.
Investimi juaj garantohet edhe nga faktorë të tjerë si:

Rritje e vlerës së pronës


Projektet e ManeTCI përfitojnë rritje të vlerës së tyre, me norma 10-20% për afate kohore 3-5 vjeçare.

Kthimi i lartë investimi


Parë në këndvështrimin e investimit, një pronë e portofolit tonë garanton kthimin e investimit për 13-20 vite.

KËRKESË E LARTË QIRAMARRJE


Projektet tona, të pozicionuara në zona strategjike dhe me vlerat e bashkëngjitura si cilësi dhe standard, kanë interes të lartë qiramarrie, me vlera mesatare:

Vala Mar Residences


Apartamente: €50 -€70/dita
Vila: €100-€120/dita

Ambasador 3 / Park Gate


Apartamente: - Zyra 8-12/m2
Dyqane: 10-15/m2
Parkime: €80-€100 / post parkimi

Rolling Hills Luxury Residences


Vila €3,000 - €7,300/muaj

Green Coast Resort


Vila: €150-300/dita
Apartamente: €100/dita

Ndërtim komuniteti dhe stil jetese


ManeTCI nuk ndërton njësi banimi; ManeTCI ndërton komunitete, stil jetese, koncepte banimi të standardeve të huaja dhe shërbime të domosdoshme për ruajtjen e këtyre standardeve si: mirëmbajtje dhe siguri.

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p