Karriera

Rreth karrierës


Kapitali njerëzor është aseti ynë më i vyer.ManeTCI mbështetet në punonjës të kualifikuar, të cilët punojnë me përgjegjshmëri dhe përkushtim. Praktika jonë e punës përfshin dialogun dhe gjithëpërfshirjen në proçese të rëndësishme vendimarrjeje. Ne kujdesemi që punonjësit tanë të zhvillohen dhe përparohen me hapin e risive teknologjike duke mundësuar rritjen e tyre profesionale paralelisht me rritjen e kompanisë. Për çdo informacion ose mundësi bashkëpunimi, ju ftojmë të na kontaktoni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Aplikoni

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p