Adresa:
Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri.
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Telefon: +355 44502124
Celular: +355 662020073
Celular: +355 668014999

ManeTCI është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon. ManeTCI është pjesë e Grupit Balfin.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)
Invalid Input

">

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p