Mirëmbajtje

Rreth Mirëmbajtjes

ManeTCI ofron shërbime teknike mirëmbajtje të pronës dhe biznesit, sipas standardeve CE. Puna e këtij departamenti mbështetet në disa parime:

• Përgjegjshmëri dhe profesionalizëm
• Cilësi shërbimi
• Kosto të monitoruara
• Asistencë 24h/7 ditë të javës

Nëse dëshironi të përfitoni prej këtij shërbimi, ju ftojmë të na kontaktoni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p