• Të gjitha
 • AProjekte Të Zhvilluara
 • BProjekte Në Zhvillim
 • CProjekte Të Ardhshme
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Më shumë load all

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

 • Tel:+355 44502124
 • Cel:+355 662020073
 • Cel:+355 668014999
 • E-mail: sales@manetci.al
 • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
 • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
 • © 2017 ManeTCI
  zhvilluar nga a.b.p