Vala Mar Residences

“Vala Mar Residences” është një kompleks rezidencial e turistik i pozicionuar në natyrën e mrekullueshme të Gjirit të Lalzit. Me një shtrirje prej 1 km në bregdetin e Adriatikut, ky kompleks do të shndërrohet në destinacionin kryesor turistik të individëve dhe familjeve që dëshirojnë të shijojnë natyrën por edhe kërkojnë siguri,cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë. “Vala Mar Residences” ofron vila, apartamente, parkime të hapura dhe shumëllojshmëri shërbimesh.
Adresa:Hamallaj, Gjiri I Lalzit, Durrës
Sipërfaqja: 95,700m2

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p