Green Coast Resort

“Green Coast Luxury Resort”, me një vendndodhje strategjike në plazhin e bukur të Palasës, është projekti më i madh në llojin e tij, jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon. Me një koncept ndryshe, ndërthur banimin dhe turizmin, ndikon në zhvillimin e zonës dhe sjell pikërisht atë që mungon: Turizmin Elitar. Destinacioni “Green Coast” është një eksperiencë për çdo vizitor dhe një privilegj për banorët e tij.
Adresa:Palasë, Vlorë
Sipërfaqja: 45,000m2

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p