Rreth nesh

Aktiviteti Ynë

“ManeTCI është udhëheqëse e zhvillimit të pasurive të patundshme dhe industrisë së ndërtimit në Shqipëri dhe rajon, dhe ofron ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese. E themeluar në vitin 2002, ManeTCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore, ndërtime infrastrukture. ManeTCI është pjesë e Grupit Balfin. Puna në ManeTCI përqëndrohet në një marrëdhënie besueshmërie dhe partneriteti me të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët. ManeTCI kujdeset për interesat dhe mirëqënien e të gjithëve. Kompania ndihmon klientët nëpërmjet programit të financimit, si edhe bashkëpunëtorët duke i përfshirë vazhdimisht në sukseset dhe arritjet. Progresi i vazhdueshëm, investimet bashkëkohore si edhe programet e përparuara në zhvillim, sigurojnë motivim për të gjithë stafin. Më tepër informacion gjeni në profilin e kompanisë:

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p