Ambjent Tregtar 1
Park Gate
238.19
Ambjent Tregtar 2
Park Gate
50.18
Ambjent Tregtar 3
Park Gate
50.57
Ambjent Tregtar 4
Park Gate
182.40
Ambjent Tregtar 5
Park Gate
128.16
Ambjent Tregtar 6
Park Gate
37.35
Ambjent Tregtar 7
Park Gate
236.85
Ambjent Tregtar 8
Park Gate
68.62
Ambjent Tregtar 9
Park Gate
41.01
Rezultat1 - 9 di 14

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p