Apartament 1
Ambasador 3
244.78
Apartament 2
Ambasador 3
151.25
Apartament 3
Ambasador 3
150.42
Apartament 4
Ambasador 3
141.9
Apartament 5
Ambasador 3
127
Apartament 6
Ambasador 3
147.2
Apartament 7
Ambasador 3
127.7
Apartament 8
Ambasador 3
94.9
Apartament 1
Vala Mar Residences
60
Rezultat1 - 9 di 40

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p