FINANCIM I GARANTUAR

“ManeTCI” i konsideron klientët dhe blerësit si partnerë dhe u vjen në ndihmë kërkesave të tyre për Financim të projekteve të ndryshme. Ne ofrojmë shërbimin e Këshillimit Financiar, nëpërmjet një stafi të trajnuar. Gjithashtu, në bashkëpunim me bankat më të mëdha në vend, klientë tanë përfitojnë Financim deri në 70% të vlerës së pronës si edhe:


Norma preferenciale interesi

Lehtësim të proceseve të aplikimit për kredi

Shërbim të personalizuar për klientët tanë

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p