Parkime kati - 1
Ambasador 3
Parkime kati - 2
Ambasador 3
Parkime kati - 3
Ambasador 3
Parkime kati - 4
Ambasador 3
Parkime kati - 1
Ambasador 2
Parkime kati - 2
Ambasador 2
Post parkimi
Blloku I Banimit Yzberisht
12.5
Rezultat1 - 8 di 8

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri