Vila ELITË DELUXE
Green Coast Resort
355
Vila ELITË
Green Coast Resort
355
Vila individuale
Green Coast Resort
158
Vila Small Individuale
Green Coast Resort
132
Vila Big Twin
Green Coast Resort
158
Vila Small Twin
Green Coast Resort
127
Vila Bourdeaux
Rolling Hills Luxury Residences
600
Të përfunduara
Vila Champagne
Rolling Hills Luxury Residences
1029
Të përfunduara
Vila Petit Bordeaux
Rolling Hills Luxury Residences
400
Të përfunduara
Rezultat1 - 9 di 20

Rreth nesh

Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.

Kontakte

  • Tel:+355 44502124
  • Cel:+355 662020073
  • Cel:+355 668014999
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
  • © 2017 ManeTCI
    zhvilluar nga a.b.p