Ambasador 3

Ambasador 3

“Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. I pozicionuar njëkohësisht shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të madh të liqenit, është projektuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit. Përfshihen katër kate parkimi nëntokë, një kat hapësirë për aktivitete tregtare, 2 kate zyra, dhe 20 kate ambiente banimi. Projekti është financuar nga shoqëria “RFZ Building” shpk.

Adresa:Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri
Sipërfaqja: 32,300m2
Kliko për t’u njohur me Apartamentet:
Kliko për t’u njohur me Dyqanet:
Kliko për t’u njohur me Parkimet:

Rreth nesh

Matci
Kompania “ManeTCI”, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon.
Regjistrohuni, për të marr informacionet më të fundit


Invalid InputKontakte

  • Cel:+355 666054036
  • Tel:+355 4 2380124
  • Fax:+355 4 2380170
  • E-mail: sales@manetci.al
  • Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
  • Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri.